Varaa myyntipöytä Finnconista

/

Haluatko tulla myymään tuotteitasi science fiction- ja fantasiatapahtuma Finnconiin?

Yritykset ja muut ammatinharjoittajat voivat nyt varata myyntipöydän vuoden 2022 Finnconiin. Tarjolla on myös erikseen taidepöytiä pienemmille taidetta ja käsitöitä myyville toimijoille.

Finncon 2022 pidetään 8-10.7.2022 Espoossa, Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa Otaniemessä. Finncon on yksi Suomen vanhimmista ja yksi Euroopan suurimmista ilmaisista tieteis- ja fantasiakirjallisuuteen keskittyvistä tapahtumista. Odotamme paikalle useita tuhansia kävijöitä.

Finncon 2022:n kunniavieraita ovat fandomaktiivi Marianna Leikomaa, tutkija Malka Older, lasten- ja nuortenkirjailija Magdalena Hai ja kauhukirjailija Marko Hautala. Lisäksi esiintyjiksi on tulossa suomalaisia kirjailijoita, sarjakuvataiteilijoita, kuvittajia, toimittajia, kriitikoita, tutkijoita ja alan harrastajia. Ohjelma on monipuolista ja monimediallista: tarjolla on mm. paneelikeskusteluja, luentoja, työpajoja ja fanitapaamisia.

Tapahtumassa käyvät niin nuoret kuin aikuisetkin – nuorimmat kävijämme ovat sylivauvoja, vanhimmat jo eläkeiässä. Ohjelman ohella myyntialue kiinnostaa kävijöitämme paljon. Myyntipöytämme on sijoitettu keskeiselle paikalle aulatiloihin, jolloin ohjelmasta toiseen kulkevien kävijöiden on helppo tutustua myös tarjontaan.

(Kuva: Henry Söderlund)

Pöytähinnat

  • Kaupalliset toimijat 140 €
  • Taidekuja 40 € – TOISTAISEKSI MYYTY LOPPUUN
  • Yhdistykset 30 €

Pöytähinta on koko tapahtuman ajaksi (3 päivää). Pöytien koko on 180 x 80 cm ja hintaan kuuluu sähkö. Taidekujan pöytien koko on pääasiassa 120 x 50 cm. Pöytiin kuuluu yksi kokoontaittuva tuoli. Lisätuolin vuokra on 5 €.

Taidekujapöydät on suunnattu käsityöläisille ja harrastajille, jotka myyvät itse tekemiään tuotteita. TAIDEKUJAPÖYDÄT ON TOISTAISEKSI MYYTY LOPPUUN. Ilmoitamme mahdollisista lisäpaikoista lähempänä kesää.

Seurapöydät on tarkoitettu ensisijaisesti spekulatiivisen fiktion harrastusseuroille ja alan tapahtumille ja yhteisöille. Seurapöydistä voi kysellä lisää osoitteesta seurapoydat@2022.finncon.org. Seurapöytiin liittyvää infoa löytyy enemmän tästä linkistä. 

Kiinnostaako myyntipöytä tai ilmoitus? Ota yhteyttä:
myynti@2022.finncon.org
Vesa Sisättö: 050 5347747
Emilia Uusitalo: 040 8270493

Pöytien sijoittelu

https://drive.google.com/file/d/1euriBZS2dHZ50OiZGCQmSDRNP41XvDHR/view?usp=sharing