Näytteilleasettajille

Tervetuloa Finncon 2022 -tapahtumaan. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa tapahtuman aikatauluista, logistiikasta, ja muusta näytteilleasettajia koskevasta.

Yhteystiedot

Aukioloajat

Tapahtuma on auki seuraavasti:

  • perjantaina 16–20
  • lauantaina 10–20
  • sunnuntaina 10–15:30

Tilasta pitää poistua perjantaina ja lauantaina klo 20. Sunnuntaina vuokrasopimuksemme päättyy klo 16, joten siihen mennessä myyntitilan pitää olla purettuna.

Paikalla on

  • etukäteen sovittu määrä pöytiä ja tuoleja
  • sähköpistokkeet
  • langaton verkko (tunnukset ja salasanat paikan päältä)
Pystytys

Pystytys voidaan aloittaa perjantaina klo 13. Järjestäjien puolesta ei valitettavasti ole tarjolla nokkakärryjä/rullakoita tavaroiden siirtämiseen.

Tapahtuma aukeaa perjantaina klo 16, mutta pystyttämistä on mahdollista toki jatkaa läpi päivän. Tila suljetaan klo 20 perjantaina ja lauantaina. Samoin on mahdollista pystyttää myyntipöytä lauantaiaamuna alkaen klo 10; ota myös tässä tapauksessa yhteys myyntitilavastaaviin puhelimitse tai sähköpostitse.

Purkaminen

Purkamisen voi kukin aloittaa haluamaansa aikaan sunnuntaina. Tilan on oltava tyhjänä klo 16 mennessä.

Ajo-ohje ja pysäköinti

Kandidaattikeskus sijaitsee Espoon Otaniemessä, osoitteessa Otakaari 1. Otaniemen metroaseman alueella tehdään Jokeri-raitiovaunulinjaan liittyviä tietöitä, ja parkkipaikkoja on rajallisesti.

Turvallisuus

Tapahtuman ollessa kiinni Kandidaattikeskus on lukossa. Tilassa ei ole arvotavaroiden säilytysmahdollisuutta, joten otattehan kassan ja muut arvotavarat mukaanne poistuessanne myyntipaikalta.

Palvelut

Otaniemen kauppa- ja ravintolapalveluista löytyy tietoa tästä.

Muuta

Toivomme myös, että myymienne tavaroiden tekijänoikeudet ovat kunnossa. Piraattituotteiden myyminen on tapahtumassa kielletty ja järjestäjillä on oikeus poistaa sellaiset myynnistä mikäli niitä havaitaan.

Näytteilleasettajista infoa näille verkkosivuille

Pyydämme teitä toimittamaan lyhyen tekstin tarjoamistanne tuotteista, pienen kuvan (logo tai tuotekuva), sekä esimerkiksi linkin omille verkkosivuillenne näitä verkkosivuja varten. Haluamme tarjota kävijöillemme mahdollisuuden tutustua näytteilleasettajiin etukäteen ja tarvittaessa tarkistaa jälkeen päin, mitä tapahtumassa olikaan tarjolla. Tekstin pituuden maksimi on 500 merkkiä (plus linkki) ja kuvakoko 600 × 600 pikseliä (neliökuva).