Yleistä tietoa

Yhteystiedot

Yhteystiedot tällä sivulla. Tapahtuman infopuhelin on +358 44 946 2860 (käytössä 27.6.–17.7.2022).

Aukioloajat
  • perjantai 8.7. klo 16:00–20:00
  • lauantai 9.7. klo 10:00–20:00
  • sunnuntai 10.7. klo 10:00–15:30

Matkustaminen

Oletamme, että kävijät löytävät tiensä pääkaupunkiseudulle.

Seudun sisällä pääsee kätevimmin kulkemaan julkisella liikenteellä. (Tapahtumapaikan läheisyydessä on tarjolla pysäköintipaikkoja vain rajoitetusti.) Mikäli et jo omista HSL:n matkakorttia, toinen tapa maksaa matkat, ja saada reittiopastusta, on ladata puhelimeen sovellus eli appi “HSL – liput ja reittiopas”, ja linkittää siihen pankki- tai luottokortti. Alla suorat linkit sovellukseen Googlen ja Applen sovelluskaupoissa. Löydät sen niistä myös etsimällä avainsanalla “HSL”. Lisätietoa HSL-appin käytöstä tästä linkistä. HSL:n reittiopas on myös verkossa.

Get it on Google Play
Get it on Apple App Store

Tapahtumapaikalle pääsee metrolla, asema Aalto-yliopisto, tai busseilla 52, 111, 510, 550, ja 555, pysäkki Aalto-yliopisto (M). Metron sulkemisen jälkeen (noin klo 23:30) Otakaarta pitkin kulkee linja 108N (Kamppi – Teekkarikylä – Tapiola (M) – Westendinasema).

Palvelut ja kartta

Otaniemen palvelukartta

Järjestäjät eivät voi taata yllä olevien tietojen täydellistä paikkansapitävyyttä.

Otaniemessä on rakennustöistä johtuen vain rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Otakaari 1:n pääsisäänkäynnin edessä on muutama paikka. Pysäköintitilanteen voi tarkastaa tästä kartasta: https://www.aalto.fi/sites/g/files/flghsv161/files/2022-05/051322_Aalto_Otaniemi_Campus.pdf

Tapahtumapaikka

Yleistä

  • Muista juoda tarpeeksi tapahtuman aikana.
  • Huomioi muut ja pidä kulkuväylät avoimina.
  • Vältä vahvojen hajusteiden käyttöä.
  • Huolehdithan siisteydestä ja viethän roskat roskikseen.
  • Älä kiinnitä mitään seiniin kysymättä lupaa Infosta. Olemme Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa, joten on rajoitettua, mihin asioita voi kiinnittää.
  • Tupakoithan vain sille varatulla paikalla Z-oven lähistöllä.
  • Luethan myös järjestyssäännöt.

Infopiste

Infopiste sijaitsee ala-aulan keskivaiheella narikan yhteydessä. Ala-aulasta löytyy myös taidekuja, kirjamyyntiä ja scifikirppis ja D- ja E-saleihin johtavan käytävän varrelta Jukka Murtosaaren muistonäyttely. Käytävästä pääsee myös sisäpihalle.

Lastenhoitotila

Kandidaattikeskuksen yläkerrassa on sermeillä suojattu lastenhoitotila, jonka vieressä on vessat ja vesipiste. Tilassa on mikroaaltouuni, pöytiä ja tuoleja, sekä leluja ja pelejä.

Ruokailu

Aalto-yliopiston metroaseman yhteydessä on A Bloc -kauppakeskus, josta löytyy Alepan ja K-marketin lisäksi myös kahviloita ja ravintoloita. (Katso Palvelut ja kartta -osio yllä.) Jos ostoskeskuksen tarjonnasta ei löydy haluamaasi, metrolla pääsee näppärästi myös isompiin ostoskeskuksiin esimerkiksi Tapiolan Ainoaan, Kamppiin, tai Isoon Omenaan.

WLAN

Aalto open on maksuton avoin wlan-verkko, johon ei tarvita erillisiä tunnuksia.

kuva: Henry Söderlund

Helmet-kirjastot

Conissa on pääkaupunkiseudun Helmet-kirjaston infopiste, avoinna lauantaina klo 12–18 ja sunnuntaina klo 10–16. Pisteellä on tarjolla mahtavia kirjavinkkejä sekä tietoa pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastosta. Lisäksi voit pelata lautapelejä.

Otaniemen Helmet-kirjasto on pienen matkan päässä, osoitteessa Tietotie 6, Espoo. Se sijaitsee Otaniemen lukion tiloissa, sisäänkäynti lukion pääovien oikealla puolella.

Kirjasto on avoinna lauantaina klo 12–18 ja sunnuntaina klo 10–16. Kirjasto palvelee normaalisti. Myös kirjastokorttien teko onnistuu. Finnconin aikana esittelyssä on myös VR-lasit.

Tervetuloa Helmet-kirjastojen pisteelle ja Otaniemen kirjastoon!