Myyntialue

Aarni

Aavetaajuus

Suomen mukavin (ja no, ainoa) spefiin erikoistunut kirjakauppa. Uusia ja käytettyjä kirjoja. Kivijalkaputiikki Fleminginkadulla ja verkkokauppa internetissä.

kauppa.aavetaajuus.fi

Alnilam

Tähtitiedettä, scifiä, steampunkia ja fandomtuotteita Tatoiinelta Tylypahkaan.

Aviador

Aviadorilla myynnissä mm. pelisuunnittelija Jaakko Kemppaisen kirjoja.

www.aviador.fi

Haamu Kustannus

Haamu on kustantaja, jota kiehtovat aavetarinat, oudot jutut ja kauhu. Haamu tarjoaa hämäriä lukukokemuksia kaikenikäisille. Kojullamme edustettuina myös Broci Art ja yhdysvaltalainen Valancourt Books. Tule tekemään kauhulöytöjä!

haamukustannus.com

Haka Kustannus

Head Hunter Store

HongatarCrafts

Ideabutiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota suomalaisista myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä.

Valikoimaamme kuuluu vanerisia asusteita, avaimenperiä, magneetteja sekä paperituotteita kuten julisteita, kortteja ja tarroja.

www.ideabutiikki.fi

instagram, facebook, tiktok @ideabutiikki

Indieklubi

Indieklubi on itsenäisesti kirjoittavien ja julkaisevien mutta toisiaan tukevien indiekirjailijoiden ryhmä. Kirjoitamme suurella sydämellä, omin päin ja raameja uskaliaasti rikkoen. Tuomme lukijoiden luo tarinoita, joita ei perinteisiltä, kaupallisilta tahoilta löydy. Omakustanne ei ole meille rajoite vaan rikkaus!

https://www.indieklubi.fi/

Jasu Wonder World

Jasu Wonder World-pöydältä löydät Jasu Hintsalan upean värikkäillä vesivärimaalauksilla varustettuja taidetuotteita. Valikoimasta löytyy muun muassa tarroja, magneetteja, t-paitoja, värityskirjoja, printtejä, kortteja, sekä tietysti Jasun ensimmäinen lastenkirja. Tervetuloa tutustumaan ja juttusille! 🙂

Linkki verkkosivuilleni: https://jasuwonderworld.com/

KinoKraft

‘Sandlands: A King is Born’ ensimmäinen voluumi on nyt myynnissä! Japanilaistyylinen tankōbon on ensiaskel luomaamme maailmaan, jonka ympärille tulee lähitulevaisuudessa sijoittumaan useampikin jännittävä tarina. Tapahtumassa lisäksi myös saatavilla pokkarin ostajalle erikoishintaan digitaalinen muotokuva sarjakuvamme tyyliin. Sarjakuvan kuvittaja Marde on paikalla perjantaina ‘liveinkkaamassa’ tulevaa kappaletta!

www.kinokraft.org

Nysalor

Osuuskumma

Scifiä? Fantasiaa? Kauhua? Kummaa? Meiltä sitä saa! Osuuskumma on vuonna 2012 perustettu osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee korkeatasoista spekulatiivista fiktiota, olipa kyseessä sitten viihdekirjallisuus tai yhteiskunnallisesti pohdiskeleva taideproosa. https://osuuskumma.fi/ 

Planeetta-antikvariaatit

Planeetta-antikvariaatit on vuonna 2007 perustettu antikvariaattiketju, jolla on tällä hetkellä kolme myymälää Helsingissä (Punainen, Oranssi ja Vihreä Planeetta). Nettikauppamme valikoiman voit käydä katsomassa osoitteesta kirjapino.fi. Liikkeistämme löydät laajan valikoiman suomenkielistä kirjallisuutta, myös scifiä ja fantasiaa. Oranssin Planeetan valikoimaan kuuluu myös sarjakuvat sekä englanninkielinen scifi, fantasia ja kauhu. Heinäkuun Finncon-tapahtumassa myymme englanninkielistä sarjakuvaa.

Proosakuiskaaja

Kirjasi parhaaksi! Proosakuiskaaja tarjoaa kirjoittajakoulutusta, arvostelupalvelua, kustannustoimitusta, kirjoja sekä Tarinalankoja, käsin värjättyjä villalankoja.

http://proosakuiskaaja.fi

https://holvi.com/shop/proosakuiskaaja/

Rosebud

Turun Sarjakuvakauppa

Vaskikirjat

Vaskikirjat julkaisee käännettyä ja kotimaista hyvälaatuista fantasiaa, scifiä ja kauhua erityisesti heille, jotka yhä lukevat paperisia kirjoja. Finnconissa ovat voimassa edulliset messuhinnat. Käy tutustumassa tarjontaan nettisivuilla ja tule ostoksille!

www.vaskikirjat.fi

Visualmeri