Taidekuja

Annaliis Torb

Anu Kotila

Emma Uronen

Emilia Musturi & Iris Hyvönen

Feryares

Merenneitojen valtakunnasta galaksien kimallukseen, Feryaresin pöydältä löytyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat korut, asusteet sekä pienet kodinsisustustarvikkeet! Käsintehtyjen hartsitöiden joukosta uuden suosikkinsa voi löytää niin videopeli-intoilija kuin luonnosta inspiroituva pukeutujakin, sillä näissä töissä edes taivas ei ole rajana.

Gomis-art

Haltijakäpälä

Harakanvarpu

Harakanvarpu myy originaalitaidetta omista hahmoistaan printteinä, kortteina ja tarroina, sekä kitsune-naamiosta inspiroituneita tarroja pride-väreissä ja ilman. Hahmot ovat pääasiassa antropomorfisia eläimiä ja inspiroituneet pokémon-hahmoista. Myös avaruusaiheinen printti löytyy valikoimasta.

Hilppa Kaasinen

Iida Reitti

IlvesQ

jkmiddlehouse

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

https://linktr.ee/jkmiddlehouse

Johanna Salminen

KaaoksenKorppi

Kuvittaja/Kirjailija/Eläintarinoiden taiteilija

Paljon valmiita tuotteita ja mahdollisuus uniikkeihin tilaireihin niin diginä kuin traditionaalisesti. Valmiiksi valikoimista löytyy fantasiakirjani HaltiaLegenda, sarjakuvani Stone Hearts still beating ja paljon eläin- ja kauhuaiheisia töitä tarroina, pinsseinä, avaimeperinä, kirjanmerkkeinä, kortteina, printteinä yms. Teen pöydässäni myös lyijykynä luonnoksia värilyijyillä.

Insta: https://www.instagram.com/kaaoksenkorppi/

Linktr.ee: https://linktr.ee/KaaoksenKorppi

Kaarnakuu

Klaineka & Savi

Olemme Kartsa (Klaineka) ja Savi (Sawitchcraft), kaksi helsinkiläistä taiteilijaa. Pöydästämme löytyy kuvituksiamme ja käsitöitämme kuten lasinalusia, koruja, kortteja ja luutaidetta. Voit seurata taiteilujamme jo etukäteen instagram tileiltämme:

https://www.instagram.com/klaineka/

https://www.instagram.com/sawitchcraft/

Krottikestit

Marietta Ivanova

Esillä Tähtien Sota-aiheista kuvataidetta. Tekijänä Marietta Ivanova, kuvittaja ja elokuva-asutekijä Vantaalta.

www.instagram.com/mariettaart/

Melina Cunelius

Melkor Valenwind

Mirva Kontio

Myrntai

Nana

http://etsy.com/shop/nnananut/

Hei! Olen Nana, ja myyntipöydältäni löydät vastuullisesti kasvatetusta puusta valmistettuja, näyttäviä koruja, säänkestäviä tarroja sekä printtejä. Tuon paikalle myös muutaman originaalin teoksen 🖤

Kaikki valmistamani korut ovat kevyttä koivuvaneria, ja ne on koottu käsin materiaalien laadun varmistamiseksi. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä korvakoruja (myös venytyksiin), kaulakoruja sekä charmeja. 

Tuu tsekkaamaan myytäväiset, tai vaan juttelemaan! Nähdään conissa 🌻🖤

Niina Eveliina Salmelin

OHTO Productions

Pauhami & Minna

Olemme molemmat tehneet kuvituksia ja taidetta pitkään sekä harrastuksena että freelancereina. Pöydästämme löytyy fantasia-aiheisia taideprinttejä, tarroja ja postikortteja.

instagram.com/pauhami

instagram.com/minna.oo

Petrus Louhio

Paul Laane

Visual Author

Paul Laane is a Visual Author of Psycho-Philosophical Thrillers and Dark Fantasy. His Visual Books are filled with compelling imagery that lead you deep into the psyche of the human mind. 

‘The Imprisoned’
An amnesiac wakes up on a strange holiday island that holds a terrible secret—he must choose whether to save everyone. Or escape alone.

‘Cryptica’
Ten chosen monks have the honor of being brought blindfolded to the most sacred place. The threshold to paradise soon turns out to be an endless labyrinth where darkness and danger await.

www.paullaane.com

PropLab

Are you interested in 3D printing services for cosplay and collectable display items, or electronic installations for props, including led lighting and animatronics? Showcasing 3D prints and replica props with found parts.  You can also find on display our 3D printed full size costume of a Geonosian alien from Star Wars: Attack of the Clones, which won the Star Wars Celebration 2022 Cosplay Contest in California.

proplab@web.de

Päivi Alatalo

Scifin ja fantasian ystäville tuon Finncon 2022 tapahtumaan Vion Tarinat trilogian osat I & II. Kirjoittamisessani yhdistelen eri genrejä kuten jännitystä, romantiikkaa, sotilasscifiä ja avaruusoopperaa sekä polyamorian sävyjä. Tarjolla tuotteita Vion Tarinoiden kuvituksella ja tietenkin kirjoja, joihin mahdollista saada kirjoittajan omistuskirjoitus. Finnconissa nähdään! 

Terveisin Päivi Alatalo

Facebook: Vion Tarinat 

https://www.facebook.com/groups/303822087070698

Raine Rysä

Sadepäivä

Sami Rouhiainen

Esillä ja myynnissä Science Fiction-aiheisia maalauksia suurkuvatulosteina. 

https://linktr.ee/samirai.art

Siiri Viljakka

Siiri Viljakka on Turussa asuva sarjakuvataiteilija, joka tuo queer-kulmasta esille tunnelmallista fantasiaa, hämärän olentoja ja melankolista scifiä. Finnconin pöydästä voi löytää Viljakan uuden sarjakuvaromaanin Kohti sumua, zinejä, originaalipiirroksia – ja maalauksia, printtejä ja tarroja. Samasta pöydästä on mahdollista löytää myös Viljakan taiteilijakollegoiden teoksia, mm. Siiri Korhosen kehokauhullista ja scifi-inspiroitunutta keramiikkaa.

Lisätietoja: https://linktr.ee/siiriviljakka

Syystuuli

Tiia Salmelin

Tiitcha

Tämän positiivisen piipertäjän tuotteisiin kuuluvat mm. printit, pinssit, tarrat sekä akryyliset charmit (/avaimenperät). Tuotteissa esiintyy niin originaalia- kuin fanitaidettakin (kuten MLP ja Pokémon) ja jos onni on myötä, voi pöydältäni bongata myös söpöjä, pyöreitä, huovutettuja pöllöjä ja kettuja.

www.instagram.com/tiitchadraws

Tuulia Koskinen

Vihtoori & Sotavalta

Vision-Limited / Teija Korhonen